Jezičak

Ova edukativna radionica namijenjena je logopedima i stručnjacima koji žele produbiti svoje znanje o socijalnim pričama i jednostavnom jeziku. Kroz ovu interaktivnu radionicu, sudionici će steći ključna znanja i vještine koje će im pomoći u radu s osobama kojima strukturiranje socijalnih priča može pomoći u boljem razumijevanju društvenih situacija i aktivnosti koje im čine velik problem u svakodnevnom funkcioniranju.

𝐈𝐬𝐡𝐨𝐝𝐢 𝐞𝐝𝐮𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞

Sudionici će naučiti o osnovama razvoja jezično-govornih vještina kod različitih dobnih skupina te kako pristupiti pojedincima s posebnim komunikacijskim potrebama.

Radionica će detaljno predstaviti koncept socijalnih priča kao alat za unaprjeđenje komunikacije i socijalnih vještina kod djece i odraslih s različitim komunikacijskim izazovima.

Sudionici će naučiti kako stvarati učinkovite socijalne priče koje su prilagođene potrebama korisnika, uključujući strukturu, jezični sadržaj i ciljeve.

Ova radionica fokusirat će se na razumijevanje i primjenu osnova jednostavnog jezika kako bi se komunikacija učinila pristupačnijom osobama s različitim komunikacijskim teškoćama.

Sudionici će se aktivno uključiti u radionicu, gdje će imati priliku stvarati vlastite socijalne priče napisane jednostavnim jezikom, koristeći stečena znanja i vještine.

𝗞𝗮𝗱𝗮?

Edukacija će se održati u petak 24.11.2023. od 18:00 do 19:30 u hibridnom obliku. Što to znači? Pri prijavi možete odabrati želite li sudjelovati uživo u našem prostoru u Velikoj Gorici ili online putem Zoom platforme. U slučaju da se prijavi dovoljan broj polaznika za “offline” sudjelovanje susret ćemo održati hibridno. U suprotnom ćemo ga prebaciti samo na online sudjelovanje.

𝗞𝗼𝗹𝗶𝗸𝗼?

Ova edukacija sa svim potrebnim materijalima i potvrdnicama, kao i dodatnim materijalima primjenjivim u radu s djecom ove skupine teškoća, iznosi 30,00€

𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢?

Svoju prijavu možete iskazati ispunjavanjem prijavnice. U roku od 48h od ispunjavanje prijavnice poslat ćemo Vam ponudu za plaćanje edukacije. Nakon što edukaciju uplatite dostavit ćemo Vam potvrdu da ste upisani u polaznike.

Link za prijavu: https://forms.gle/KYCGwZiJd1A3emQ89

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐞 𝐳𝐚𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐣𝐮 𝐝𝐨 𝐬𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐞 𝟐𝟐.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐝𝐨 𝐤𝐚𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐨 𝐢𝐳𝐯𝐫š𝐢𝐭𝐢 𝐮𝐩𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐭𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚.

Ako svoje sudjelovanje morate otkazati isto možete učiniti do srijede 22.11.2023. uz mogućnost povrata uplaćenih sredstav. U slučaju otkazivanja izvan predviđenog perioda možemo Vam ustupiti video snimku edukacije i sve potrebne materijale.